Bursa köpek çiftliği

 

Tayfun Acar üretim çiftliği
Gerçek mutluluğa giden yol...
05323438041
Tayfun Acar üretim çiftliğinden yavru köpekler...
Tayfun Acar Bursa köpek çiftliği Tayfun Acar, Yavru köpek üretimi yapılan merkezimizde yavru Köpeklerimiz anne sütünden kesilmelerini müteakip güncel durumlarına göre tatbik edilmesi gereken aşı uygulamaları yapılmış ve aşı belgelerine işlenmiş bir şekilde yeni ailelerine aşı uygulamalarını ve ırk bilgilerini gösteren belge ile teslimi yapılmaktadır. yavru Yavruluk döneminden erişkin olduğu sürece kadar tuvalet eğitimi, sosyalleştirme eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi, alan koruma eğitimi, bodyguard (yakın koruma) eğitimi ve özel istek eğitimlerinde ihtisas ehli tayfun acar ekibi ile köpek eğitimi konusunda bireyselleştirilmiş eğitim müfredatı uygulamaları yapmaktadır. 

Evcil dostlarımız bizlerle birlikte yaşadıkları yaşam alanlarındaki davranışsal bozuklukların giderilmesi, köpeğin sahibi ile yaşadığı alanda eğitilmek suretiyle giderilmesi son derece verimli ve geri dönüşümü olumlu olacaktır. Köpek eğitiminde önemli olan köpeğin farklı bir ortamda eğitim alması yerine kendi yaşam alanında davranış sorunlarının giderilmesi gerçeğidir. 

Tayfun Acar istemeyerek te olsa bizden ayrılmak durumunda kalması halinde, Onlara sizlerin sıcak ortamını tabii ki yaşatmamız mümkün olmayacaktır, lakin onlara en az stresle sizi en az özlemelerini sağlamaya çalışacağımız köpek oteli hizmetimizi ziyaret etmenizi tavsiye ederim. tayfun acar Tayfun Acar, Evcil dostlarımızın sokak yaşamı, çiftlik ve ev üretimcileri ile ilgili yaşanmakta olan hukuki zorlukları ve hak etmedikleri sorunları yansıtan, bu sorunların çözümü noktasında yapılmakta olan süreçler ile ilgili bilgi paylaşım gazete sayfamız. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pinscher

Maltese Terrier Fiyatları Yavruları Özellikleri

Toy Poodle