Bursa Köpek Çiftliği


Bursa Yavru Köpek Üretim Çiftliği

Bursa köpek çiftliği safkan ırk garantili microchipli ve sözleşmeli süs köpeği yavrularımız hakkında güncel bilgi almak için bizi arayınız.

 
bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftliği bursa köpek çiftlikleri bursa köpek çiftlikleri bursa köpek çiftlikleri bursa köpek çiftlikleri bursa köpek çiftlikleri bursa köpek çiftlikleri
 
Bursa köpek çiftliği Dünya üzerinde 500 e yakın olarak bilinmektedir. Literatürde birçok ırkın kendine münhasır görevleri bulunmakla beraber (av köpekleri gibi), Süs köpeği cinslerini ve süs köpeği fiyatlarını her ırkın kendi sayfasında bulabileceksiniz.

herhangi iş için değil insanlara dostluk yapmaları için yetiştirilmiş ırklardır. Süs köpekleri fiyatları hakkında bilgi almak için sitemizde her ırkın kendi sayfasında sahiplenme fiyatları hakkında tahmini fiyatlar yazılmakla beraber büyümeyen köpek fiyatı gibi konularda bizimle iletişime geçiniz.

Ülkemizde süs köpekleri olarak isimlendirilmiş olsalar da dünyanın diğer yerlerinde refakatçi ya da oyuncak köpekler ismiyle bilinen bu ırkların büyük kısmı geçmişte soylulara eşlik etmeleri için yetiştirilmiştir ve saraylıların köpekleri olmuşlardır. Karşınızda hem dünyada hem ülkemizde çok popüler olan süs köpeği cinslerinin özelliklerini, cinslerini, fiyatlarını ayrıntılı olarak göreceğiz.

Özellikle bahçesiz evlerde yoğun şekilde beslenen minyatür köpek cinsleri halk dili ile süs köpeği cinslerinin özellikleri, yavruları, bakımları, özellikleri ve fiyatları hakkında kendi sayfalarında detaylı bilgiler göreceğiz.

Üretimde olan yavru süs köpeği cinsleri

Maltese Terrier Yorkshire Terrier
   
Toy Poodle Boo Köpek
   
Shih Tzu Pug
   
Chihuahua Cavalier
   
Bichon Frise Cocker
   
Papillon Pekinez
   
Minyatür Schnauzer Pincher
   
Sosis Köpeği Fransız Bulldog

Bursa Köpek Çiftliğ Türkiye'nin her noktasına en hızlı ve güvenli bir şekilde gönderimi ve teslimi yapılmakta olup, yeni ailesine teslim olunan yavru köpeğin özellikle ik haftalık adaptasyon sürecinde, yavru köpek bakım uzmanı tarafından 7/24 bilgi desteği sağlanmakla beraber, eğitimi, bakımı, aşılanma müfredatı gibi konularda bilgi desteği verilmektedir.

Hayatlarımıza dahil ettiğimiz bu minik dostlarımızın bizim modern yaşam alışkanlıklarımıza adapte olmalarını bekleriz. Aslında bu büyük yanılgı olup neden böyle olduğunu sizlerle birikimlerim doğrultusunda anlatmaya çalışacağım. Şunu da belirtmeden yazıma başlamak istemiyorum, bir yavru köpeğin en iyi eğitimcisi sahibi olup, en iyi eğitim sınıfıda kendi yaşam alanı gerçeği olduğunu unutulmamalıdır. Tabii bu yerinde köpek eğitimi için gerekli şartların oluşması durumunda geçerlidir.

Bursa köpek çiftliği olarak anne sütünden kesilen ve aşı uygulaması tamamlanan yavrularımız yeni ailelerine katılmak üzere Bursa çiftlik merkezinde ya da Bursa il sınırı dışında olan yeni aileler için evraklı ve uluslararası taşıma boxu ve yavru bakım beslenme ve eğitim konularının anlatıldığı yavru rehberi kitapçığı ile beraber gönderimi ve teslimi sağlanmaktadır. Bursa Köpek Çiftliği

Süs Köpeği Bakımı

Bursa köpek çiftliği ekibi olarak süs köpeği cinslerinin son derece hassas yapılarından kaynaklı bakımlarının yapılması konusunda aileleri sürekli olarak bilgilendirilmektedir. Süs köpeği yavruları ufak olmalarından dolayı bakımları diğer köpek ırklarına nazaran bir miktar daha hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir. Özellikle erişkin olduklarında teacup, micro teacup şeklinde ufak 1,5 - 2,5 kilosunda olan minyatür köpek ırklarının bakımı, beslenmesi ve diğer yaşamsal süreçlerinin takibi daha hassas olmalıdır.

Bursa köpek çiftliği, özellikle teacup grubu yavruların yeni ailelerine tesliminden itibaren özellikle ilk 2 hatalık yavrunun ailesine ve modern yaşama adaptasyonunda yavru bakım uzmanımız tarafından talep edilmesi durumunda 7/24 bilgilendirme yapmaktadır.

Özellikle yavru köpeklerin dünyaya geldikleri ve güdüsel olarak hareket ederken insanoğlunun karışık ve modern yaşamına adapte olmaları kolay olmamaktadır, bu adaptasyon sürecinde onların gözü ile bizlerin yaşamlarına adapte etmeye çalışmalıyız.

Köpek Kulübü | Türkiye Emlak | Toy Poodle | Tayfun Acar | Aysel Acar | Maltese Terrier | Cane Corso | Alman Kurdu | Border Collie | Süs Köpekleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pinscher

Maltese Terrier Fiyatları Yavruları Özellikleri

Toy Poodle