Maltipoo

 

Maltipoo

mltipoo

Maltipoo fiyatları köpek özellikleri

Maltipoo köpek ırkı fiziksel yapısı itibari ile tek katmanlı, yumuşak, dalgalı ve ipeksi kıl yapısına sahiptir. Tüyleri Poodle ırkı kadar ne kıvırcık ve Maltese terrier ırkı kadar düz değildir. Özellikle bahçesiz evler için ilk kural olarak az tüy dökmelerinin yanında, hipoalerjenik tüy yapısına sahip olması özellikle köpek tüylerine alerjisi olan ya da alerji riski taşıyan kişiler için ideal bir köpek cinsidir.

Maltipoo köpek cinsi, Maltese ve Toy Poodle köpek cinslerinin eşleştirilmesi sonucu meydana gelen köpek ırkıdır. Üretildiği köpek cinslerinin alerjiye karşı son derece dirençli olmasından kaynaklı Maltipoo köpek cinsinin alerjilere karşı dirençleri oldukça yüksektir.

Maltipoo fiyat

Maltipoo fiyat skalası ülkemizde çeşitli farklılıklar gösteriyor olsada maltipoo fiyat ortalması öncelikle renklerine, şecere durumuna ve cinsiyetine göre değişkenlik göstermektedir.

Maltipoo fiyat ortalaması renklerine şecere durumuna ve cinsiyetine göre farklılık yansıtmakla beraber 5000 TL ile 9000 TL arasında maltipoo fiyat farklılığı göstermektedir.

Maltipoo köpek

Maltipoo köpek cinsi, kendi köpek cinsi yerine Poodle ve Maltese çeşidinin yanında pek çok seçenek ile eşleşmesidir. Her eşleşme ihtimalinde yavrularda farklı özellikler ortaya çıkabilmektedir.

Dünyaya gelen her yavru maltipoo köpek, muhteşem görünüm albenisinin yanında pek çok insanın beğenisini kazanmayı başarmaktdır.

maltipoo fiyat

 

Maltipoo sahiplenme özellikleri

Maltipoo sahiplenme düşüncesinde öncelikle maltipoo köpek cinsisinin özelliklerinin kendi yaşam standartlarımızla örtüşüp, örtüşmediği dengesinin çok iyi analiz sağlanması gelmektedir.

Maltipoo köpek sahiplenme özelliklerinin başında maltipoo köpek cinsinin kendi ırk yapısına munhasır özelliklerinin kendi yaşam standartlarımız ile örtüşüp örtüşmediği noktasında çok iyi araştıtılması gerçeğidir.

Maltese terrier ve Toy poodle köpek cinsleri arasında eşlenmesinden kaynaklı olarak bilinen Maltipoo köpek cinsi, her iki köpek cinsininde özelliklerine sahip olup, karakteristik olarak klasik malta köpek cinsi ile örtüşmektedir.

Maltipoo özellikleri arasında bu cinslerin tüy dökmememesi, antialerjik, koku yapmaması özelliklerinin yanında bir renk cümbüşüne sahip olması da kendisine farklı bir beğeni avantajı sunmaktadır. Sürekli insanlarla iç içe olmayı seven bu sevimli köpek cinsi, terrier familyasının ana özelliklerinden olan yabancılara karşı saldırı özelliğini taşımamasından dolayı aile köpeği olarak tercih nedenidir. Nazik karakteri dolayısıyla, çocuklu aileler için öncelikli seçim nedenidir.

 

maltipoo köpek

İletişim

Maltipoo üretim çiftliği

05323438041
Tayfun Hoca

süs köpeği instagram sayfası

Ana Sayfa 

      Köpek Kulübü | Türkiye Emlak | Toy Poodle | Tayfun Acar | Aysel Acar | Maltese Terrier | Cane Corso | Alman Kurdu | Border Collie | Süs Köpekleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pinscher

Maltese Terrier Fiyatları Yavruları Özellikleri

Toy Poodle