Yorkshire Terrier Yavruları

 

Yorkshire terrier yavrularımız

  www.suskopegi.com/yorkshire-terrier

 05323438041 Yorkshire Terrier Fiyat Yavru Özellikleri Yorkshire terrier köpek cinsi sahiplenirken, ufak arzu edip onu her gittiğimiz yere çantamızda götürecekmiş gibi hayal ederiz. Bundan dolayı teacup yavru sahiplenmeye niyetlenirken, yavru köpeğin maliyetinden daha çok erişkinliğe ulaştığında ulaşacağı standartlar olmalıdır. Apartman dairesinde bakılabilecek ufak ırkların başında gelmekte olup, minik ve sevimli görünümüyle özellikle bahçesiz evler için son derece ideal ırk tır. Yavru özellikle bayanların ülkemizde talep gösterdikleri ırklar arasındadır. Meslek hayatımda tanıdığım minyatür ırklar içinde beğeni ile takip ve tavsiye ettiğim köpek ırkıdır. Yorkshire fiyat ortalamaları emsallerine oranla daha makul seviyedir. 

Yorkshire Terrier Fiyat Yorkshire terrier fiyat ülkemizde şirin sevimli cinsin satış fiyatları, erişkin olduklarında ulaştıkları ağırlıklarına göre 4500 TL / 12000 TL arasında fiyat aralıklarına sahip olup, sahiplenme fiyatlarındaki bu farklılık terrier ırkının erişkin olduüunda ulaşacağı ebatlar, cinsiyet ve şecere durumuna göre değişmektedir. Yorkshire terrier fiyat konusu gün içerisinde aldığım yoğun sorulardan bir tanesidir. 

Fiyat sklasının sektördeki bu denli değişkenlik neden gösterdiği yönünde sorular almaktayım. Yorkshire terrier fiyat skalasının alt üst rakamları rasında bu seviye yüksek farklılık yansıtmasının ana nedeni, yorkshire terrier köpek cinsinin erişkin hale ulaştığı 1 yaşlarında ulaşacağı ebatlar ile doğru orantılıdır. Yorkshire terrier köpek cinsini sahiplenmek isteyen kesimin büyük kısımı ülkemizde hanımefendilerden oluşmakta olup, Onlarda yorkshire terrier cinsinin büyüyüp erişkin olduğu dönemde tabiri caizse çanta köpeği plarak gezdirmek istemelerinden kaynaklanmakta olup, bu taleplerinden dolayı çantada gezdirilecek kadar küçük ebatta olan teacup yorkshire terrier fiyat skalası 9000 TL den başlamaktadır. 

www.instagram.com/yorkshireterrier.tr 

      Köpek Kulübü | Türkiye Emlak | Toy Poodle | Tayfun Acar | Aysel Acar | Maltese Terrier | Cane Corso | Alman Kurdu | Border Collie | Süs Köpekleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Pinscher

Maltese Terrier Fiyatları Yavruları Özellikleri

Toy Poodle